Mire figyeljen riasztó vásárlása előtt

Mielőtt riasztót venne javasoljuk olvassa el cikkünket, amelyben egy pár megszívlelendő ötletet adunk Önnek.

  1. Írja össze mit tett eddig otthona, értékei és szerettei védelme érdekében? Véleménye szerint megtett minden ez ügyben?
  2. Ne bízzon mindent csak a riasztórendszerre. Tudta, hogy a riasztórendszer csak egy elem, a vagyonvédelem 4 eleme közül?
  3. Tudta, hogy ha valamelyik összetevőt figyelmen kívül hagyja, az egész rendszer biztonságát kockáztatja? (leggyengébb láncszem effektus)
  4. Tudta, hogy a betörések jelentős részét úgy követik el, hogy a család otthon van?
  5. Tudta, hogy nemcsak az objektum sajátosságait, de az ön szokásait is figyelembe kell venni már a rendszer tervezésénél is? A jól megtervezett rendszer úgy alkalmazkodik a használójához, hogy közben a biztonság nem csökken.
  6. Tudta, hogy a legtöbb riasztórendszert már az elején elrontják? Például új építésű háznál, szakemberrel való egyeztetés nélkül – általában villanyszerelőkkel – építik ki a védőcsöveket. Nem akarjuk a villanyszerelők szaktudását lebecsülni de a legtöbben nincsenek tisztában az eszközök működésével és műszaki paramétereivel, így nem a megfelelő helyre építik ki védőcsöveket (pl. nem mindegy hogy a mozgásérzékelők hová kerülnek), nem veszik figyelembe hogyan kapcsolódnak egymáshoz az eszközök, később hogyan lehet bővíteni a rendszert stb. A tulajdonos sajnos csak festés után döbben rá, hogy sok vezeték kimaradt, a meglévők meg rossz helyen vannak. A megrendelők nagy része ilyenkor már hallani sem akar fúrás/faragásról, jön tehát az önnyugtató mondat.: „Jó lesz az így nekem.”)
  7. És a legfontosabb: Tudta, hogy egy felméréssel egybekötött tanácsadással a fenti hibák elkerülhetők, és ha megfogadja tanácsainkat, a lehető legolcsóbban tudhatja a legnagyobb biztonságban szeretteit, értékeit, otthonát.
Árajánlatkérés
close slider
[]
1 Step 1
Ajánlatkérés

Kérjük töltsd ki az alábbi adatlapot:

Hol található az ingatlan?

Város
Megye
Irányítószám
Utca / Házszám
Rendszer kiválasztása
Egyéb rendszer
Szolgáltatás kiválasztása
Elérhetőség
Cégnév / Név
Telefonszám
E-mail cím
Fájl feltöltése
Fájl feltöltése (alaprajz)
Kérjük, hogy írja le részletesen az elképzeléseit
0 /
Previous
Next