CCTV rendszer kiépítése

Kameráink bel-, és kültéri telepítéssel alkalmasak analóg vagy digitális képrögzítőhöz csatlakoztatására. Különböző típusokkal, objektumokat, tereket, épületeket figyelhetünk meg. A kamerákat kérheti fekete-fehér, színes kivitelben, automata beállású lencsékkel. Akár éjszakai megfigyelést is kérhet minimális fényviszonyok mellett.

Több száz kamera és kiegészítők között válogathat.

Digitális rögzítő rendszereink akár 32 kamera képét is képesek egyszerre megjeleníteni és rögzíteni. Kezelésük, beállításuk egyszerű, mégis a legmagasabb igényeket is kielégíthetik. Minőség függvényében, több hét anyagot is rögzíthet. A felvett anyagokat vághatja, archiválhatja. Beállítás kérdése az is, hogy mikor rögzítsen az eszköz (mindig, mozgásra). Több rendszer között válogathat. Kérje árajánlatunkat!

Internettechnológia segítségével, akár interneten keresztül is leellenőrizhet védett objektumait. Speciális IP alapú kamerákkal, minimális telepítéssel, internetkapcsolaton keresztül megnézheti védett területeit.

Gondosan megtervezzük és kivitelezzük az Ön igényeinek legmegfelelőbb rendszert, legyen szó telephelyek, irodaházak, lakóparkok, üzlethelyiségek vagy akár családi házak megfigyeléséről. Kialakítjuk a legbiztonságosabb, legelőnyösebb videó- és kamerarendszereket.

Árajánlatkérés
close slider
[]
1 Step 1
Ajánlatkérés

Kérjük töltsd ki az alábbi adatlapot:

Hol található az ingatlan?

Város
Megye
Irányítószám
Utca / Házszám
Rendszer kiválasztása
Egyéb rendszer
Szolgáltatás kiválasztása
Elérhetőség
Cégnév / Név
Telefonszám
E-mail cím
Fájl feltöltése
Fájl feltöltése (alaprajz)
Kérjük, hogy írja le részletesen az elképzeléseit
0 /
Previous
Next