Társasházi önálló és közösségi beléptető rendszerek

Beléptetőrendszereink egyre nagyobb szerepet töltenek be vállalatok, cégek életében. A feladata, hogy a védett területekre illetéktelenek belépésének megakadályozása. Az illetékes személyek, gépjárműforgalom mozgásának kontrollálása, rögzítése.

A beléptetőrendszerek teljes választékát kínáljuk. Az egyszerű, egy ajtós vezérlőktől, kártyaolvasóktól akár a 255 ajtós, 65 000 felhasználós, nagy rendszerekig. Könnyedén megoldható idő és jelenlét, munkaidő nyilvántartás, bérlista, ajtó-, lift-, parkoló- hozzáférések beállítása, ellenőrzése, hozzáférési nyilvántartás, idő és jelenlét napi/havi beszámolók, projekt-kezelés és operátor-jogosultsági szint ellenőrzése, felhasználókhoz képek bevitele és sok egyéb funkció.

Önálló beléptetők

Felhasználóbarát, megbízható működésű és rendkívül szép megjelenésű, esztétikus készülékek.

Beléptetőrendszer segítségével a felhasználók proximity kártyákkal és/vagy kódokkal nyithatnak ajtót, ajtókat. A felhasználók belépései ellenőrizhetőek, szabályozhatóak.

Egyedülálló megoldások az önállóan működő kártyaolvasók és vezérlők. Ezek a készülékek akár 65 000 felhasználó számára kompletten tartalmazzák a vezérlőt, kártyaolvasót, billentyűzetet kódos belépéshez és programozáshoz, valamint az ajtó vezérléséhez használható relét és hálózati csatlakozási lehetőségeket.

Az önállóan működő (stand-alone) vezérlők és hálózati vezérlőközpontokon kívül a beléptetőrendszerhez minden kiegészítő megtalálható kínálatunkban. Kártyaolvasók, segédolvasók, billentyűzetek, ujjlenyomat azonosítók, proximity kártyák, tápegységek, elektromos zárak, síktapadó elektromágnesek, nyomógombok, hálózati szerverek, átalakítók…
Minden megtalálható, ami egy komplett beléptetőrendszerhez szükséges.

Árajánlatkérés
close slider
[]
1 Step 1
Ajánlatkérés

Kérjük töltsd ki az alábbi adatlapot:

Hol található az ingatlan?

Város
Megye
Irányítószám
Utca / Házszám
Rendszer kiválasztása
Egyéb rendszer
Szolgáltatás kiválasztása
Elérhetőség
Cégnév / Név
Telefonszám
E-mail cím
Fájl feltöltése
Fájl feltöltése (alaprajz)
Kérjük, hogy írja le részletesen az elképzeléseit
0 /
Previous
Next