Újdonság COMELIT VISTO Wi-Fis video kaputelefon Leave a comment

Nem akarod felásni a kerted a kaputelefon beszerelése miatt?

Nincs lehetőséged kikábelezni a kaputelefon rendszert?

Wifis video kaputelefont keresel?

Ne keresd tovább!

Megérkezett az Olasz Comelit újdonsága a VISTO névre keresztelt wi-fis kaputelefon, melynek konfigurálása gyerekjáték. Az eszköz feltanításához csupán a Comelit VISTO mobil alkalmazásra van szükséged.

  • Mi benne a különleges? Hogy beltéri egység nincs, és nem is kell hozzá, kizárólag egy tápellátásról kell gondoskodni és a rendszer üzemkész.
  • Hogyan működik? A Wifi hálózatra kapcsolódva felhő alapú szolgáltatáson keresztül a mobiltelefonra továbbítja a hívásokat.
  • Van valaki az ajtó előtt? Az eszköz mozgásérzékelésre is képes, melynek hatására push üzenetet küld nekünk, így mindig tudhatjuk, ha valaki az ajtónk előtt áll. Sőt, ha kitekintünk lehetőségünk van kétirányú kommunikációt kezdeményezni, így akár becsengetés nélkül is beszélgethetünk a látogatóval.
  • Kevés a mobilnet? Az eszköz megalkotásakor figyelembe vették a videó által generált adatmennyiség méretét is, így a betekintés első pillanatában, mindig egy kisebb adatmennyiségű jelet kapunk, amit igény esetén HD minőségre válthatunk át.
  • Halszem optika a kaputelefonban! Beépített FishEye kamerájával az ajtónk előtti területet teljes szélességében beláthatjuk a 170°-os látószögnek köszönhetően. A kamera fényérzékenysége nagyon alacsony, így szürkületben is színes képet kaphatunk, éjszakai módban pedig 2 db IR LED gondoskodik a tökéletes megvilágításról.

Mechanikai igénybevételre tesztelve! Nyomógombja terheléses teszten esett át, ahol 10 nap és 125 000 megnyomás után még mindig probléma nélkül vette az akadályt, továbbá mechanikusan biztosított, hogy az igazán erős gombnyomások se tehessék tönkre a kapcsolót.

Kódolt zárnyitás! A zárnyitást kontrollálhatjuk kód megadásával is, így telefonunk nem jelent egyenes utat bárki számára a bejutásra. Ha gyermekünk kezébe kerül a telefon, akkor pedig nem kell aggódnunk a véletlen ajtónyitások miatt. A rendszer bővíthető, további eszközök bevonásával!

Lehetőség van az eszközhöz vezetékes, vagy akár vezeték nélküli csengő illesztésére is, így a becsengetés pillanatában akár több helyen is értesülhetünk a látogatóról. A kaputelefon mellett meghagyhatjuk a korábbi csengő nyomógombot is. Visto fiókunkba akár több kültéri egységet is feltaníthatunk, így több helyszínt kontrollálhatunk egyetlen felületen.

Egy rendszer zsenialitása az egyszerűségében rejlik, nincs ez másként a Visto esetében sem!

forrás: POWER

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Árajánlatkérés
close slider
[]
1 Step 1
Ajánlatkérés

Kérjük töltsd ki az alábbi adatlapot:

Hol található az ingatlan?

Város
Megye
Irányítószám
Utca / Házszám
Rendszer kiválasztása
Egyéb rendszer
Szolgáltatás kiválasztása
Elérhetőség
Cégnév / Név
Telefonszám
E-mail cím
Fájl feltöltése
Fájl feltöltése (alaprajz)
Kérjük, hogy írja le részletesen az elképzeléseit
0 /
Previous
Next