Változás az iPARADOX mobil applikáció felhasználásában Leave a comment

A jobb, stabilabb és nem utolsó sorban a lehető legbiztonságosabb internet alapú szolgáltatás érdekében a Paradox a tavalyi évben elindította az új SWAN szerverét és az Insite Gold applikációt.
Az Insite Gold applikáció és a SWAN szolgáltatás a következő pár hónapban átveszi a www.paradoxmyhome.com és az iParadox helyét. Az Insite Gold egy applikációban, integrálva kínálja a jelenlegi funkciókat és számos új fejlesztésnek ad otthont a jövőben. 

A www.paradoxmyhome.com (PMH) weboldal 2018. szeptember 17-ig fogad új regisztrációt, ez azt jelenti, hogy ezután nem lehet új iParadox SITE-ot létrehozni. A v.1.40-es IP150 modulok továbbra is vásárolhatók, ezeket továbbra is használhatjuk azokon a helyszíneken, ahol fix IP cím áll rendelkezésre vagy csak helyi (belső) hálózaton szeretnénk használni IP modulunkat. A jobb, stabilabb és nem utolsó sorban a lehető legbiztonságosabb internet alapú szolgáltatás érdekében a Paradox a tavalyi évben elindította az új SWAN szerverét és az Insite Gold applikációt. Az Insite Gold applikáció a későbbiekben számos új eszköznek és fejlesztésnek ad majd otthont. Ezzel párhuzamosan a PMH és iParadox applikációk nem kerülnek továbbfejlesztésre 2019 márciusától.

Új iParadox regisztrációt (IP150-es modult – v.1.40 és régebbit) 2018. szeptember 17-ig fogad a régi PMH szerver, ez azt jelenti, hogy ettől a dátumtól nem lehet új iParadox SITE-ot létrehozni. A gyár közlése szerint a PMH és iParadox felhasználók telepítői segítséggel az új Insite Gold applikációba kerülnek átregisztrálásra, a gyár felé átregisztrálási költség nélkül. Ennek időpontjáról és módjáról, valamint az ingyenes licenc hosszáról a gyár a későbbiekben küld tájékoztatást.

A v.1.40-es IP150 modulok továbbra is vásárolhatók, ezeket továbbra is használhatjuk azokon a helyszíneken, ahol fix IP cím áll rendelkezésre vagy csak helyi (belső) hálózaton szeretnénk használni IP modulunkat. Természetesen ebben az esetben az iParadox applikáció is rendelkezésünkre áll.

Abban az esetben, ha nincs fix IP cím a helyszínen és DNS szolgáltatásra van szükség az interneten történő elérés biztosítására, akkor javasoljuk az új, v.4.30.000 és magasabb verziójú IP150-es modulok használatát az Insite Gold applikációval.

Összefoglalva az információkat:

• 2018. szeptember 17. után új iParadox SITE regisztrálására nincs mód.
• Előre láthatólag 2019. márciusában a PHM szolgáltatás leáll, a PMH helyét az új SWAN szerver veszi át.

forrás:POWER

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Árajánlatkérés
close slider
[]
1 Step 1
Ajánlatkérés

Kérjük töltsd ki az alábbi adatlapot:

Hol található az ingatlan?

Város
Megye
Irányítószám
Utca / Házszám
Rendszer kiválasztása
Egyéb rendszer
Szolgáltatás kiválasztása
Elérhetőség
Cégnév / Név
Telefonszám
E-mail cím
Fájl feltöltése
Fájl feltöltése (alaprajz)
Kérjük, hogy írja le részletesen az elképzeléseit
0 /
Previous
Next