Kiskereskedelem

Biztonságtechnikai termékek kiskereskedelme

Szerettünk volna lehetőséget biztosítani mindenki számára hogy az általunk forgalmazott termékeket akkor is megvásárolhassák, amennyiben nem minket akarnak megbízni a rendszerek telepítésével. Ezért kialakítottunk egy webáruházat ahol termékcsoportok szerint kategorizáltuk a termékeket, így könnyítve meg az termekék kiválasztását és megvásárlását. Webáruházunkat rendszeresen fejlesszük, ahol olyan eszközök szerepelnek amely a telepítői tapasztalatainkat felhasználva rendkívül jó ár/érték aránnyal szerepelnek. Termékpalettánk kialakításánál figyelembe vettük azon megrendelői igényeket is ahol kiemelt szerepet játszik az ár. Így olyan termékcsoportok is kialakításra kerültek, amely egy általunk kialakított alap kategóriába tartoznak, de kialakítottunk egy közép és egy profi kategóriát is.

Cégünk mind az öt – behatolásjelző-, videotechnika-, beléptető-, tűzjelző-, automatizálási-, – rendszer eszközeit forgalmazza. Az alap és leggyakrabban keresett termékek raktárról megvásárolhatók, míg az egyéb rendelt termékek 24-48 órán belül megvásárolhatóak. A webáruházunk elérhető a Webhop menüponton keresztül, ahol az általunk forgalmazott termékeket egyszerűen megrendelheti és kívánságra házhoz is szállítjuk.

A webáruházon kívül kialakítottunk az irodánk mellett egy bemutatótermet is ahol Igyekszünk minden termékkör főbb típusait működőképes állapotban bemutatni partnereink számára. A bemutatófalakon elhelyezett termékek működéséről rendszeresen ingyenes oktatást, prezentációt szervezünk elsősorban regisztrált vásárlóink számára, de természetesen szívesen látunk minden kedves érdeklődőt.

Árajánlatkérés
close slider
[]
1 Step 1
Ajánlatkérés

Kérjük töltsd ki az alábbi adatlapot:

Hol található az ingatlan?

Város
Megye
Irányítószám
Utca / Házszám
Rendszer kiválasztása
Egyéb rendszer
Szolgáltatás kiválasztása
Elérhetőség
Cégnév / Név
Telefonszám
E-mail cím
Fájl feltöltése
Fájl feltöltése (alaprajz)
Kérjük, hogy írja le részletesen az elképzeléseit
0 /
Previous
Next